Ayasofya’nın açılışına katılan AKP’li vekil ve ATV yöneticisinin koronavirüse yakalandığı iddia edildi

Ayasofya’nın açılışına katılan AKP’li vekil ve ATV yöneticisinin koronavirüse yakalandığı iddia edildi

Ayasofya’nın camiye dönüştürülmesinin ardından kılınan ilk Cuma namazına katılan AKP’li Hüseyin Şanverdi'nin ve ATV’nin bir yöneticisinin koronavirüse yakalandığı iddia edildi.

Ayasofya'nın cami olarak ibadete açılmasının ardından 24 Temmuz'da kılınan ilk cuma namazına katılan AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi'nin ve yandaş ATV kanalının bir yöneticisinin yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığı iddia edildi.

Haber Global’in aktardığı habere göre; milletvekillerine yapılan düzenli testler sırasında hiçbir belirti göstermeyen AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’nin Covid-19 testinin pozitif çıktı.

İddiaya göre; Antakya Devlet Hastanesi’nde gözetim altında olan Şanverdi’nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Şanverdi, Ayasofya'da kılınan ilk cuma namazına katılmış ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda isimle yan yana fotoğraf vermişti.

Şanverdi, Ayasofya'nın içerisinde maskesiz olarak video çekmişti.

ATV YÖNETİCİSİ DE YAKALANDI İDDİASI

Öte yandan Medyaradar'da yer alan bir habere göre ise Ayasofya'nın açılışına katılan bir başka isim ATV Haber Koordinatörü Murat Gener'in de koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

AKBAŞOĞLU'NUN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Daha önce koronavirüse yakalana AKP Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu'nun da durumunun iyiye gittiği belirtildi. Akbaşoğlu'nun hastanedeki tedavisi devam ediyor.

DAHA FAZLA