Avşar: Aslantuğ'a söylediklerimin arkasındayım

Avşar: Aslantuğ'a söylediklerimin arkasındayım

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ile aralarında geçen diyalogla ilgili açıklamada bulundu.

Oyuncu Hülya Avşar, 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' isimli programa konuk olan oyuncu Mehmet Aslantuğ'a söylediği, "kadın evde oturmalı dışarısı erkeğin içerisi kadının olmalı" sözlerine ilişkin açıklamada bulundu.

Hürriyet'ten Ertuğrul Özkök'e konuşan Avşar, "Ben bütün bir konuşma yaptım. Kimseye çalışmayın falan demedim. Tam aksine çalışın diyorum. Kendim hâlâ çalışan bir insanım. Zehra’yı da çalışacak bir kadın olarak yetiştiriyorum. Kadının evde yapması gereken şeyler var. Çocuğuna bakacak, evde yemeği yapacak. Bunu iki işi birden beceremiyoruz. Bak bunu ben de beceremedim. Ayrılıklarım bu yüzden oldu. Boşanmaların çoğu bu yüzden oluyor." ifadelerini kullandı.

Avşar, sosyal medyada paylaşılan kesit için ise “Ortadan cımbızla çekip almışlar, onun üzerinden TT olma numaraları çekiliyor, sosyal medya infazları yapılıyor…” dedi.

Özkök’ün “Yazabilir miyim bunları” sorusuna ise Avşar’ın yanıtı ise, “Yaz ama sakın ‘Hülya lafını geri aldı’ falan deme. Ben söylediğim sözün arkasındayım. Ve o cımbız çetesi ne derse desin, konuşmamın tamamında söylediklerime sadığım ve arkasında duruyorum.”