Atatürk Havalimanı en iyi 3'üncü havalimanı seçildi

Atatürk Havalimanı en iyi 3'üncü havalimanı seçildi

Erdoğan'ın yıktıracağı İstanbul Atatürk Havalimanı önemli havalimanlarının da oylandığı listede 3'üncü sırada yer aldı.

Sık sık yaşanan iş cinayetleri ve kötü çalışma koşullarıyla gündeme gelen, en son çalışan işçilerin direnişiyle ayyuka çıkan bir doğa katliamı eseri Yeni Havalimanı’nın açılmasıyla yıkılacak Atatürk Havalimanı dünyanın en iyi havalimanları arasında 3’üncü sırada yer aldı.

Erdoğan’ın yıktıracağı İstanbul Atatürk Havalimanı, 50 binden fazla kişinin oylarıyla İspanya merkezli seyahat sitesi eDreams tarafından açıklanan listede en iyi havalimanları arasında 3’üncü sıraya girdi.

Listedeki havalimanları yolculara sundukları hizmetler, bekleme alanları, restoranlar ve alışveriş olanakları açısından değerlendirildi.

ÖNEMLİ HAVALİMANLARINI GERİDE BIRAKTI

İstanbul Atatürk, 5 üzerinden 4,16 puan alarak Londra Heathrow, Madrid Barajas, Roma Fiumicino, Kopenhag gibi havalimanlarını geride bıraktı ve Singapur Changi ile Zürih’in ardından üçüncü sırada yer aldı.

Dünyanın önde gelen online seyahat acenteleri arasında yer alan eDreams 33 ülkede faaliyet gösteriyor ve kullanıcılara 530 havayolu, 1.1 milyon otel ve 40 bin destinasyona erişim imkanı sunuyor. Şirket her yıl tamamen yolcu değerlendirmelerine dayanarak dünyanın en iyi ve en kötü havalimanları listelerini açıklıyor.