Aslı Özkısırlar'ın yaşamını yitirdiği gün AKP'den ambulans uçak şovu

Aslı Özkısırlar'ın yaşamını yitirdiği gün AKP'den ambulans uçak şovu

Aslı Özkısırlar isimli yurttaşın, hastanede yatak sırası beklerken hayatını kaybettiği gün, AKP'li Sırakaya ile iletişime geçen Erdal Yetimova isimli kişi Londra'dan uçak ambulansla getirildi.

Aslı Özkısırlar isimli yurttaşın, hastanede yatak sırası beklerken hayatını kaybettiği gün, AKP İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya ile iletişime geçen Erdal Yetimova isimli yeni tip koronavirüs (Covid-19) hastası kişi Londra'dan uçak ambulansla getirildi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan Erdal Yetimova Covid-19'a yakalandı. Yetimov'a, hastalığı ağır seyretmediği için tedavisinin evde süreceği bildirildi.

İddialara göre, tedavisine evde devam ederken durumunun ağırlaştığı ifade edilen Yetimova, ailesi tarafından bir kez daha hastaneye götürüldü. Ailesinin durumu AKP İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya'ya bildirmesi üzerine Yetimova, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla Londra'dan İstanbul'daki Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

YURTTAŞLAR HASTANEDE SIRA BEKLERKEN, AKP'DEN UÇAK ŞOVU!

Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan AKP'li Sırakaya, "Büyük Türkiye vatandaşını yalnız bırakmaz. Covid tedavisinin yanı sıra, Türkiye'ye nakli için gönderilen uçağımıza ambulans araç hizmeti dahi verilmeyen Union of International Democrats İngiltere Başkanı kardeşim Erdal Yetimova'yı kuyruğunda Türk bayrağı olan Ambulans uçağımız ile İngiltere'den Türkiye'ye getiriyoruz.

Süreci başından sonuna kadar takip eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere; T.C. Sağlık Bakanlığı Bakanımız Dr. Fahrettin Koca , Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Efkan Ala'ya emekleri için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İzmir’de hastanelerde yatak bulamadığı için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya isyan eden Aslı Özkısırlar isimli yurttaş, bu sabah hayatını kaybetti.

Kronik rahatsızlığı bulunan Aslı Özkısırlar’a 2 gün önce hastanede yer bulundu. Özkısırlar'ın bu süreçte iki kez kalbi durdu.

Özkısırlar, 24 Mart'ta günlerdir yatak beklediğini duyurduğu bir paylaşım yapmıştı. AKP'nin sosyal mesafeye uymadan düzenlediği kongrelere isyan eden Özkısırlar, "Yeter düşün bu milletin yakasından yeter..." diyerek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya seslenmişti.

Özkısırlar, Alsancak Sevgi Yolu'nda takı satarak geçimini sağlıyordu.