Asgari ücret görüşmeleri 1 Aralık’a ertelendi

Asgari ücret görüşmeleri 1 Aralık’a ertelendi

Bakan Bilgin, asgari ücret görüşmelerinin 1 Aralık’a ertelendiğini duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay ve TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol'un katılımıyla bugün yapılması planlanan Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışma takviminin belirlenmesine ilişkin toplantının 1 Aralık'a alındığı bildirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan asgari ücret görüşmeleri takvimine ilişkin yapılacak toplantının yarından 1 aralık tarihine alındığı açıklaması yapıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol'un katılımıyla 29 Kasım Salı günü yapılması planlanan Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışma takviminin belirlenmesine ilişkin toplantının 1 Aralık'a alındığı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin, Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışma takviminin belirlenmesi için perşembe günü, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ile bir araya gelecektir" ifadelerine yer verildi.