Arda Turan oynatılmadı

Arda Turan oynatılmadı

10 maçlık cezası sona eren Arda Turan Medipol Başakşehir-Kayserispor maçını yedek kulübesinde tamamladı.

Şarkıcı Berkay'ı darp edip silahla gittiği hastaneyi bastığı öne sürülen futbolcu Arda Turan, Medipol Başakşehir'in Kayserispor ile yaptığı maçta oynatılmadı.

Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında Medipol Başakşehir kendi sahasında Kayserispor'u 1-0 mağlup eti.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ikinci yarıda üç oyuncu değişikliğine giderken, geçen sezon oynanan Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında kırmızı kart görerek 10 maçlık cezaya çarptırılan ve cezası bu maçta sona eren Arda Turan'a şans vermedi.

2.5 MİLYON TL CEZA, 12.5 YIL HAPİS İSTEMİ VE YEDEK KULÜBESİ...

Arda Turan, şarkıcı Berkay Şahin ile kavgasının ardından Medipol Başakşehir Kulübü tarafından 2.5 milyon TL para cezasına çarptırılmış ve mahkeme tarafından oyuncunun 'cinsel taciz', 'kasten yaralama', 'korku, kaygı veya panik oluşturabilecek tarzda silahla ateş etme', 'ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından 12,5 yıla kadar hapsi istenmişti.

Bu yaptırımların ardından kamuoyunda gözler Medipol Başakşehir - Kayserispor maçına çevrilirken, bu mücadelede teknik direktör Abdullah Avcı, Arda Turan'ı maç kadrosuna dahil etti. Geçen sezondan bulunan 10 maçlık cezasını noktalayan Arda Turan, maç kadrosuna alınmasına karşın teknik direktör tarafından oyuna dahil edilmedi. (DHA) 

DAHA FAZLA