Aracından, el bombası ve ruhsatsız silah çıktı, kendisini gözaltına alan polisi tehdit etti

Aracından, el bombası ve ruhsatsız silah çıktı, kendisini gözaltına alan polisi tehdit etti

Soylu ile fotoğrafı olan Sadık Yıldırım isimli kişi, aracında yapılan aramada ruhsatsız tabanca, uzun namlulu silahlar ve el bombası çıkmasına rağmen serbest bırakıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile fotoğrafı olan Sadık Yıldırım isimli kişi, aracında yapılan aramada ruhsatsız tabanca, uzun namlulu silahlar ve el bombası çıkmasına rağmen serbest bırakıldı. Yıldırım serbest bırakılmasının ardından kendisini gözaltına alan polisin ismini sosyal medyadan paylaşarak tehditler savurdu.

Odatv‘nin haberine göre, Yıldırım, “Kim aldırdı lan bizi. 18 kişi yol gidiyoruz diye çetemi olduk yani. 3 ruhsatsız silah, 3 ruhsatlı silah, 2 uzun namlulu 50 gr dalga lirika, bir tane el bombası. En fazla 1-2 saate çıkarım ben. İstediğiniz kadar uğraşın” yazarak Bornova Merkez Karakolu’nu etiketledi.

Yıldırım karakolda olduğunu öne sürdüğü bir polisin adını da eline yazdığını paylaşarak “Bana haddimi bildirmeye çalışan hadsiz memur kardeşim. Şimdi yedim seni. T. A… Kalabalıkta yapılan artistliğin tenhada özrü kabul olmaz lan T.” ifadelerini kullandı.

Sadık Yıldırım'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski Başbakan Binali Yıldırım ve çok sayıda üst düzey emmiyet mensubuyla fotoğraf paylaştığı görüldü. Yıldırım'ın bazı paylaşımlarda çok sayıda silah ile mühimmat yer aldı. Sadık Yıldırım bir paylaşımında da Sedat Peker'e "Adam haklı beyler" diyerek destek verdi.