Aracın alarmı çaldı diye 13 yaşındaki çocuğu kovalayıp kemerle dövdü

Aracın alarmı çaldı diye 13 yaşındaki çocuğu kovalayıp kemerle dövdü

Antep'te Nahsen G., otomobilinin alarmı çalınca sokakta oynayan 13 yaşındaki çocuğu apartmana kadar kovaladı, kemerle darp etti. Çocuğu, komşuları kurtardı.

Antepte Nahsen G. isimli erkek, otomobilinin alarmı çaldığı için 13 yaşındaki kız çocuğunu kovalayıp kemerle darp etti. Çocuğun annesi Filiz C. şikayetçi oldukları için tehdit edildiklerini söyledi.

Antep'te 14 Ağustos'ta meydana gelen olayda site içerisinde oyun oynayan çocuklar Nahsen G.'ye ait araca temas ederek alarmının çalmasına sebep oldu.

Bahçeye inen Nahsen G. çocuklardan 13 yaşındaki Damla Y.'yi yaşadığı apartmana kadar kovaladı. Apartman içinde Damla Y.'yi yakalayan Nahsen G. kemeriyle çocuğu darp etti.

Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda çocuğu sesi duyarak dışarı çıkan komşuları kurtardı.

Anne Filiz C., kızını hastaneye götürüp darp raporu aldı ve Nahsen G.'den şikayetçi oldu. Filiz C. şunları anlattı:

"Ben işten geldiğim sırada kızlarım benden binanın dışında oynamak için izin istedi. İzin verdim. Kızım yarım saat sonra geri döndü üzerinde darp izleriyle. Kızımın sırtında kemer izleri vardı, yine demir toka izleri vardı. Boynuna sarılmış parmak izleri vardı. Başka çocuklar oyun oynarken arabasına değiyor ve alarmı ötüyor. Kızım da o sırada arkadaşı ile aracın yakınında. Araç sahibi kişi sesi duyunca kemerle dışarı çıkmış ve diğer araca temas eden çocuklar kaçtığı için benim kızım yaptı diye saldırmış. Kızım başından geçenleri anlatınca, komşuya kızımı da alıp neden yaptığını sormaya gittim. Şahsın kapısına gittiğimde ben de hakarete uğradım. Üzerime yürüdüler. Komşusu ile birlikte bizi binadan attılar."

'TEHDİTLERE BAŞLADILAR'

Şikayetinden vazgeçmediği için komşusu Nahsen G., tarafından tehdide maruz bırakıldığı belirten Filiz C. "İki haftadır kızımın psikolojisi bozuldu. İki haftadır ben de çocuklarımın güvenliği için işe gitmiyorum. Kızım uykularından korkarak uyanıyor. Şikayetimden vazgeçmem için aracı koydular. Ben şikayetimi geri almayınca şu anda da tehditlere başladılar. Güvenlik gerekçesiyle karakol ifademin ardından koruma talebinde bulundum" dedi.