Antep’te trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı

Antep’te trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı

Kaza, bir otomobilin bir TIR’a arkadan çarpması sonucu meydana geldi.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun Gaziantep batı gişeleri ile kuzey gişeleri arasındaki bölümünde, bu akşam meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin TIR’a çarptı. Kazada 2 kişi yaşamını yitirirken 5 kişi de yaralandı.

Gaziantep batı ve kuzey gişeleri arasında meydana gelen trafik kazasında bir TIR’a arkadan çarpan otomobilin içinde bulunan 7 kişiden 2’si olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobildeki diğer 5 kişi de yaralanırken, yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

OTOMOBİL, TIR’A ARKADAN ÇARPTI

İddiaya göre Adana’dan Urfa istikametine gitmekte olan otomobil, önünde seyir halinde olan ve Orhan Sarı’nın kontrolündeki TIR'a arkadan çarptı. Kazaya şahit olan yurttaşlar 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kaza sırasında araçta bulunan 7 kişiden 2’sinin olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Kazada yaralanan ve hastaneye kaldırılan 5 kişiden 2’sinin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

‘ORTALIK SAVAŞ ALANI GİBİYDİ’

Feci kazaya ilişkin konuşan TIR şoförü Orhan Sarı, “Ben yolda seyir halindeyken yoğun trafik vardı. Biraz yavaşladım. Sonrasında da büyük bir gürültü duydum. Aşağıya inip baktığımda ortalık savaş alanı gibiydi. Sonrası ise çok kötüydü. 2 kişi araçta ölmüştü, araçta toplam 7 kişi vardı” ifadelerini kullandı.

2 kişinin yaşamını yitirdiği kazaya ilişkin geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı aktarılırken, TAG otoyolu Gaziantep-Şanlıurfa istikametinde trafik akışının kontrollü şekilde sağlandığı bildirildi.

DAHA FAZLA