Antalyaspor'da Covid-19 bilmecesi: Pozitif testler gün içinde negatif oldu

Antalyaspor'da Covid-19 bilmecesi: Pozitif testler gün içinde negatif oldu

Gün içinde havaalanında yapılan testlerde tüm oyuncularında Covid-19 tespit edilen Antalyaspor'dan açıklama geldi. Yeniden yapılan testlerde yalnızca bir personel ve bir futbolcuda Covid-19'a rastlandığı duyuruldu.

Beşiktaş ile oynayacakları futbol müsabakası için İstanbul'a doğru yola çıkmak üzere havaalanına gelen Antalyaspor kafilesinde takımın tamamında yeni tip koronavirüse (Covid-19) rastlandı. Kafile uçağa binemedi. Akşam saatlerinde kafileye bir test daha yapıldı. Yeni test sonuçlarında yalnızca bir personel ve bir futbolcuda Covid-19'a rastlandı.

GÜN İÇİNDE SONUÇ DEĞİŞTİ

Antalyaspor'dan konuya ilişkin açıklama geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, ilk test sonuçlarında "tutarsızlık" olduğu belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

“Fraport TAV Antalyasporumuzun yarın Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma öncesi dün ve bu sabah özel bir laboratuvara yaptırılan Covid-19 testlerinde bazı tutarsız sonuçlar alınmıştır.

Bilahare Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Protokolü gereği Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne yaptırılan resmi test sonucuna göre 1 futbolcumuz ve 1 personelimizde Covid-19 bulgusuna rastlanmıştır. Gerekli izolasyon sağlanmış, önlemler alınmıştır.

Takımımız Beşiktaş maçı için planlandığı şekilde özel bir uçakla İstanbul’a hareket edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

DAHA FAZLA