Antalya'da iki kadın şüpheli şekilde hayatını kaybetti

Antalya'da iki kadın şüpheli şekilde hayatını kaybetti

Cansu Karcı ve Rakhat Kubanychbekova isimli kadınlar şüpheli şekilde hayatını kaybederken, genç kadınların birlikte yaşadıkları erkekler ise serbest bırakıldı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Cansu Karcı, Muratpaşa ilçesinde de Rakhat Kubanychbekova şüpheli şekilde yaşamını yitirdi. Genç kadınların birlikte yaşadıkları erkekler ise serbest bırakıldı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan 26 yaşındaki Cansu Karcı, evinde şüpheli şekilde yaşamını yitirdi. Genç kadının çalıştığı otelde genel müdür olan ve birlikte yaşadığı belirtilen S.B. isimli erkek, Karcı'nın intihar ettiğini ileri sürdü. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Karcı'nın cenazesini otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na kaldırdı. S.B. ise jandarma tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

'ADLİ KONTROL' ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Kentin Murapaşa ilçesinde de Kırgızistanlı Rakhat Kubanychbekova isimli kadın, birlikte yaşadığı Ercan Onaç’ın evinde ölü bulundu. Onaç’ın haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri, 23 yaşındaki Rakhat’ın cenazesini otopsi için hastaneye götürdü.

Rakhat’ın şüpheli ölümü sonrası emniyette sorgulanan Ercan Onaç ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Onaç, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından ‘adli kontrol’le serbest bırakıldı.

DAHA FAZLA