Antalya’da dört kişilik aile evinde ölü bulundu: Ölüm sebebi siyanür

Antalya’da dört kişilik aile evinde ölü bulundu: Ölüm sebebi siyanür

Antalya’da 4 kişilik Şimşek ailesi, evlerinde ölü bulundu. Olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından, ailenin siyanür nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde, 8 katlı binanın en üst katında oturan 4 kişilik Şimşek ailesi ölü bulundu. Ailenin siyanür nedeniyle öldüğü belirtildi.

Olay Saat 02.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi 1315 Sokak Talip Yörükoğlu Apartmanı'nda meydana geldi. Şimşek ailesinden haber alamayan bir yakını, dün saat 20.00 sıralarında eve geldi. Zile basan yakını, kapının açılmaması üzerine geri döndü. Gece yarısı yeniden eve gelen aynı kişi, yine kapının açılmaması üzerine durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Cumhuriyet savcısının talimatıyla kapıyı çilingir yardımıyla açtı.

BANYODA DA ANNENİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Eve giren polis ekipleri, salonda Selim Şimşek ve çocukları Ceren ile Ali Çınar’ın el ele cansız bedenlerini buldu. Evin diğer bölümlerini de kontrol eden polis, banyoda da anne Sultan Şimşek’in cesedini buldu.

ÖLÜM SEBEBİ SİYANÜR

Polis ekipleri site çevresinde güvenlik önlemi alırken, gelen sağlık görevlileri yaptıkları incelemede Şimşek ailesinin siyanür zehirlenmesine bağlı öldüğünü belirtti. Bunun üzerine polis ekipleri, diğer dairelerin kapısını çalarak binayı boşalttı. Evlerinden çıkan bina sakinlerinin bir kısmı yakınlarının evlerine giderken bazıları ise park ve otobüs duraklarında oturdu. Polis, ilaçlarını almak isteyen bina sakinlerinin tek tek evlerine girmesine izin verdi. Sokak ise araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

MEKTUP BULUNDU

Eve sabah saatlerinde bir kargo geldiği belirtilirken, polis evde yaptığı incelemede bir mektup buldu.

KARGO İDDİASI

Bina sakinleri, “Saat 03.00 sıralarında kapıcı kapıyı çaldı. Sekizinci katta bir ailenin cansız bedenlerinin bulunduğunu söyledi. Polis binayı boşalttı. Komşumuzu çok tanımıyorum” dedi.

Diğer bir bina sakini ise şöyle konuştu: “Gürültü üzerine uyandım. Kapıyı açıp çıkınca apartman görevlisi sekizinci kattaki bir dairede dört kişilik ailenin cansız bedenleri bulunduğunu, siyanürden zehirlenmiş olabileceğini söyledi. Ailenin cesetlerinin bulunduğunu belirtti. Bunun üzerine apartmanı tahliye ediyoruz dediler. Bir tane kedim var. Onu alıp çıktım. Aileyi tanımıyorum.”