Antalya'da bir bahçede insana ait kafatası bulundu

Antalya'da bir bahçede insana ait kafatası bulundu

Antalya'da evinin yanındaki bahçede temizlik yapan Bayram Özkan isimli yurttaş, insana ait kafatası buldu.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Güzeloba Mahallesi'nde evinin yanındaki bahçeyi temizleyen Bayram Özkan, insana ait kafatası buldu.

Temizlik yaptığı sırada yerde gördüğü cisme yaklaşan Özkan, cismin kafatası olduğunu fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Bahçede bulunan kafatası olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından incelenmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na, daha sonra ise  Antalya Kriminal Polis Laboratuvar Müdürlüğü’ne götürülerek incelemeye alınacak.

Ekiplerin ilk incelemelerine göre ise kafatasının 5-10 yıllık olduğu belirlendi. Bahçede kafatası dışında, insana ait başka bir kemik olup olmadığını araştıran ekipler, herhangi bir kemiğe rastlamadı.

'İLERİDEKİ MEZARLIKLA İLGİLİ OLABİLİR'

Müstakil evinin yanında bulunan bahçede insana ait kafatası bulan Özkan ise, “Bahçe biraz düzensizdi, fare ve haşereler gelmesin diye temizlik yaparken kafatası buldum ve hemen polis ekiplerini aradım. Daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti, ilk kez yaşıyorum ve çok şaşkınım. 400-500 metre ileride bir mezarlık var orayla ilgili olabilir diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

DAHA FAZLA