Antalya'da bir 'bağımlılık merkezi'nin bodrumunda alkol deposu ortaya çıktı

Antalya'da bir 'bağımlılık merkezi'nin bodrumunda alkol deposu ortaya çıktı

Antalya'da bağımlılık merkezinde tedavi gören yurttaşlar, merkezin bodrumunda bir alkol deposu keşfetti. Yüksek miktarda alkol tüketen yurttaşlar krize girdi.

Antalya Kepez ilçesi Duacı mahallesinde madde bağımlısı gençlerin tedavisine yönelik hizmet veren Ayka Vital Sağlıklı Yaşam Merkezi Zehir Savaşçıları Akademisi'nde ilginç bir olay yaşandı. 

Hürriyet'ten Salim Uzun'un haberine göre, daha önce otel olarak kullanılan merkezin mahzen kısmında alkol deposu olduğunu keşfeden gençler, bir gece yarısı mahzenin kapısını kırıp içeri girdiler. Mahzendeki alkol oranı yüksek içkilerin tamamını tüketen gençler, sarhoş oldu. Bazı gençler aşırı alkol kullanımı nedeniyle kriz geçirirken, arkadaşları da bu hallerini cep telefonlarıyla kaydetti.

Sabah saatlerinde merkeze yöneticiler gençler hakkında tutanak tuttu. Merkezden atılan gençler ise merkez yöneticileri hakkında şikayetçi oldu. 

Mahzene giren gençlerden İ.S. olaya ilişkin, "Merkezde 4 ay kaldım. Ailem aylık 5 bin lira ödeme yaptı. Bir gece merkezin bodrum katında bir oda keşfettik. İçinde içki olduğunu fark edince kapıyı kırdık. Sabaha kadar içtik. Sonra da merkezden atıldık. Bizim yaptığımız yanlış olabilir ancak bağımlılarla ilgili bir merkezde nasıl olur da alkol deposu olur. Bizim tek hatamız nefsimize yenilmekti" şeklinde konuştu. 

DAHA FAZLA