Ankara’da bir erkek, evli olduğu kadını ve çocuğunu katletti

Ankara’da bir erkek, evli olduğu kadını ve çocuğunu katletti

Polise yakalanacağını anlayan fail Muammer Karabacak silahıyla kendini öldürdü.

Fotoğraf: Emre Orman / csgorselarsiv.org

Ankara’nın Sincan ilçesinde Muammer Karabacak isimli erkek, boşanma aşamasında olduğu Bahtınur Karabacak ile kızı Havvanur Karabacak’ı öldürdü. Olay yerinden kaçan erken, polisin kendisini yakalayacağını anlayınca intihar etti.

İddiaya göre Muammer Karabacak (40), boşanma aşamasında olduğu kadın ile kızlarının yaşadığı Gökçek Mahallesi’ndeki Kaymak Sokak’ta bulunan sitedeki daireye balkon kapısının camını kırarak girdi. Karabacak, o sırada evde bulunan kızları N.K (20) ve Havvanur Karabacak (21) ile Bahtınur Karabacak’ı (40) yaraladıktan sonra kaçtı.

ANNE VE KIZI KURTARILAMADI

Site sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Havvanur ve Bahtınur Karabacak yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

KİRALADIĞI OTOMOBİLLE KAÇTI

Polis ekiplerinin yürüttüğü çalışmada, Muammer Karabacak’ın Konya’dan kiraladığı otomobille kaçtığı belirlendi. Tespit edilen otomobil, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince takibe alındı.

Konya’nın Cihanbeyli ilçesi girişinde durdurulan Karabacak, otomobilini geri geri sürerek kaçmaya çalıştı. Bir süre sonra otomobilini durduran Karabacak, silahıyla intihar etti.

DAHA FAZLA