Ankara Üniversitesi’nde cinsel saldırı: Öğretim üyesi, kliniğinde çalışan hekime tecavüz etti!

Ankara Üniversitesi’nde cinsel saldırı: Öğretim üyesi, kliniğinde çalışan hekime tecavüz etti!

Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi Hasan Bilgili, özel kliniğinde çalışan hekimi darp edip ardından da tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Hasan Bilgili, özel kliniğinde çalışan hekimi önce darp etti, ardından da defalarca tecavüz etti. Genç kadının şikayeti üzerine tutuklanan Bilgili, cezaevine konuldu.

Hasan Bilgili tarafından darp ve cinsel saldırıya uğrayan kadın, darp edildiği sırada başından yaralanarak baygınlık geçirdi. Hasan Bilgili ve kardeşi, kimseye bir şey anlatmaması için cinsel saldırıya uğrayan genç kadını tehdit etti. Tecavüze uğrayan hekim, hastaneden darp raporu alarak polise şikayette bulundu.

HaberTürk’ün haberine göre gözaltına alınan Hasan Bilgili kendini “Bana komplu kuruldu, birlikte olmadım” diyerek pişkince savundu. Ancak genç kadının aldığı raporlar bu beyanı çürüttü. Hasan Bilgili, tutuklanması istemiyle Nöbetçi Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Hakim Sezer Söylemez, Bilgili’nin “nitelikli cinsel saldırı” suçundan tutuklanmasına karar verdi. Hasan Bilgili tutuklanarak, hapishaneye gönderildi.

DAHA FAZLA