Amedspor'a maç öncesi saldırı

Amedspor'a maç öncesi saldırı

TFF 2. Lig Amedspor-Sakaryaspor maçı öncesinde Amedspor kulübesine ve oyuncularına saldırı düzenlendi.

İleri Haber

Bugün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig'in 7'nci haftasında saat 19.00'da, Sakarya Atatürk Stadyumu'nda Amedspor ve Sakaryaspor karşı karşıya geldi. Maç öncesinde yaklaşık yarım saat boyunca stadyumda 'Ölürüm Türkiyem' parçası çalınırken, Sakaryaspor taraftarları da Amedspor kulübesine saldırdı. Stadyumdaki ekranlardan ise askeri operasyon görüntüleri oynatılarak ortam provoke edildi.

AMEDSPOR'A YİNE SALDIRI

Daha önce görülmemiş bir uygulamayla İçişleri Bakanlığı tarafından incelemeye alınan ve taraftarlarının kulübe ait formalarla stadyuma girmesi engellenen, oyuncularına yönelik saldırılar sonlanmayan Amedspor'a yine bir saldırıda bulunuldu.

'ÖLÜRÜM TÜRKİYEM' ÇALDILAR, KULÜBEYE SALDIRDILAR

Amedspor'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre Sakaryaspor, Amedspor maçına çıkarken yaklaşık yarım saat boyunca stadyumdan ‘Ölürüm Türkiyem’ parçasını çaldırdı. Maç sonrasında ise Sakaryaspor ekibi ve taraftarlarının Amedspor'un soyunma odasına gelerek oyunculara ve teknik heyete saldırdığı görüldü.

Yapılan başka bir paylaşımda ise maç sonrasında Sakaryaspor taraftarlarının Amedspor kulübesine saldırdığı görüntüler yayınlandı.

STADYUMDAKİ EKRANLARDAN ASKERİ OPERASYON GÖRÜNTÜLERİ OYNATILDI

Amedspor'un sosyal medya hesabından yapılan bir başka paylaşıma göre ise stadyumdaki ekranlardan ise askeri operasyon görüntüleri oynatılarak ortam provoke edildi.

 

DAHA FAZLA