Alime Toprak, kocasını öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti: 'Bana ve çocuklarıma işkence etti, bıçakla üzerime yürüdü'

Alime Toprak, kocasını öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti: 'Bana ve çocuklarıma işkence etti, bıçakla üzerime yürüdü'

Müge Anlı’yla Tatlı Sert programında kocası Ali Toprak'ı öldürdüğünü itiraf eden Alime Toprak, ’’Çocuklarımı dövüyordu, en son bıçakla üstüme yürüdü. Ben ölsem çocuklarıma kim bakacaktı? Ben öldürmesem o beni öldürecekti'' dedi.

İleri Haber

Mersin'in Anamur ilçesinde muz serasında cesedi bulunan Ali Toprak'ın, evli olduğu Alime Toprak tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Alime Toprak, itirafında Ali Toprak’ı kendisine ve çocuklarına işkence ettiği, ölümle tehdit ettiği ve bıçakla üstüne yürüdüğü gerekçesiyle öldürmek zorunda kaldığını söyledi.

ATV’de yayınlanan Müge Anlı’yla Tatlı Sert programında gündeme getirilen Ali Toprak cinayeti, Alime Toprak’ın cinayeti itiraf etmesiyle aydınlandı.

‘BEN ÖLDÜRMESEM O BENİ ÖLDÜRECEKTİ’

Alime Toprak, ’’Çocuklarımı dövüyordu, en son bıçakla üstüme yürüdü. Ben ölsem çocuklarıma kim bakacaktı? Ben öldürmesem o beni öldürecekti'' diyerek cinayeti itiraf etti.

Öz savunma hakkını kullanmak zorunda bırakıldığını ifade eden Alime Toprak, şunları söyledi:

''Oğlum babasının öldüğünü öğrendiğinde 'babam öldü' diye hiç ağlamadı. Çünkü benim oğluma çok çektirdi. ‘Benim raporum var, kimse bana hiçbir şey yapamaz’ diyordu. 'Polis gelirse gittikleri an seni ve çocukları öldüreceğim' diyordu. Uzun süredir böyleydi ama son bir senedir dayanamadım.

‘KENDİME GELDİĞİMDE HASTANEYE YETİŞTİRMEK İSTEDİM’

O gün beni serada bayağı bir dövdü, kafama vurdu, bıçakla üzerime geldi. Olay yaşandıktan sonra dondum kaldım. Kendime geldiğimde dışarı çıkıp yardım istedim, ambulansla hastaneye yetiştirmek istedim. Şu an sadece iki çocuğum beraber yaşasın istiyorum.

‘MORALİ BOZULDUĞUNDA ÇOCUKLARIMI DÖVÜYORDU’

Eşim işkence çektirdiğinde beni öldür diyordum, 'ben seni süründüreceğim' diyordu. Ayrılmak istediğimde de öldürmekle tehdit ediyordu. Ben şiddet gördüğümü kimse duymasın diye hep sakladım ama çocuklarım şahit. Morali bozulduğunda çocuklarımı dövüyordu. Mutlaka bir bahane bulup dövüyordu. Kahveye gidip kaybettiğinde eve gelip 'Senin yüzünden kaybettim' deyip dövüyordu.

Benim küçük çocuğumu kumarda kaybettikten sonra balkondan aşağı attı. Hastaneye gittiğimizde 'Eğer söylersen seni öldürürüm' diye tehdit etti.’’

 

DAHA FAZLA