Aliağa Belediyesi işçileri hayatını kaybeden Şavur için belediyeye siyah çelenk bıraktı

Aliağa Belediyesi işçileri hayatını kaybeden Şavur için belediyeye siyah çelenk bıraktı

Aliağa Belediyesi tarafından işten çıkartıldıktan sonra kanserden dolayı yaşamını yitiren Mehmet Emin Şavur'un arkadaşları belediye binası önüne siyah çelenk bıraktı.

MHP'li Aliağa Belediyesi tarafından 11 Haziran’da işinden çıkarıldıktan sonra işe dönmek için direnişe başlayan 35 yaşındaki Mehmet Emin Şavur geçtiğimiz gün akciğer kanserinden dolayı tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Şavur ile birlikte işe dönme mücadelesi veren diğer işçiler de konuya ilişkin Aliağa Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı. 

İşçiler adına konuşan Genel-İş İzmir 5 Nolu Şube Aliağa Belediyesi İşyeri Temsilcisi Doğanşah Aydın, Mehmet Şavur'un direnmenin zaferle sonuçlanacağına inandığını belirterek,“Yakalandığı amansız hastalık bile onu asla mücadelesinden vazgeçirmedi. Sana sözümüz söz olsun asla mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Sana söz olsun geride bıraktığın o iki pırlanta çocuğunun, eşinin hakkını yedirmeyeceğiz vebalden, selamdan, duadan bahsedenlere. Biz de diyoruz ki direne direne kazanacağız" dedi.

Açıklama ardından Şavur'un fotoğrafını taşıyan kitle belediye binası önüne siyah çelenk bıraktı. (MA)