Ali Koç, Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Ali Koç, Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında 12-13 Haziran'da yapılacak seçimlerde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, basın toplantısı düzenledi. Koç, 12-13 Haziran'da yapılacak seçimlerde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. 

Geride kalan sezon hakkında değerlendirmelerde bulunan Koç, Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemleri eleştirdi. 2021-2022 sezonu ile ilgili de konuşan Koç, "Gelecek sezon için kadronun yüzde 70 oranında hazır olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Ali Koç şunları söyledi:

"Çocukken bir taraftar olan ben, en büyük sevdam olan kulübümüzde hizmet etmekteyim. 2006 yılında yönetim kurulu üyesi oldum, 6 yıl geçirdik. Çok şey yaşadık. 6 yıllık dönemde yöneticilik olarak şampiyonluk sevinci de tattık, son hafta kaçan şampiyonluklar da oldu.

Türkiye'de spor müsabakalarının kesintisiz devam etmesini sağlayan kendi takımlarımıza ve spor camiası içindeki takımlara teşekkür etmek istiyorum.

'ŞAMPİYONLUĞU KIL PAYI KAÇIRDIK'

İlk iki yıla baktığımız zaman şampiyonluğu kaybettiğimiz için üzgünüz. Derinden yaralandığımızı söyleyebilirim. Başakşehir maçından sonra 6 galibiyet, 1 beraberlik alırsak şampiyon oluruz demiştim. Biz hedefi tuttursaydık hedefi ne kadar tutturduğumuzu ortaya koyacaktık. Şampiyonluğa çok çok yaklaşmamıza rağmen bize sunulan bu fırsatı değerlendiremedik. Şampiyonluğu kıl payı kaçırdığımız bir yıl oldu.

'1-2 DOKUNUŞLA SENEYE ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI OLACAĞIZ'

Gelecek sezon için kadronun yüzde 70 oranında hazır olduğunu düşünüyoruz. Bu sezonun kadrosunun üzerine yapacağımız 1-2 dokunuş ile seneye şampiyonluğun en büyük adayı olacağız. Gelecek sezon camiamımızın beklediği şampiyonluğu alacağımız düşünüyoruz."

DAHA FAZLA