Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun: 'Ben ayakta durduğum sürece siz kudurun'

Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun: 'Ben ayakta durduğum sürece siz kudurun'

Aleyna Çakır'ın katledilmesine ilişkin baş şüpheli olan Ümitcan Uygun, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Hakkımda kötü yazanlara sesleniyorum; kudurun" dedi.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde şüpheli şekilde hayatını kaybeden Aleyna Çakır'a şiddet uyguladığı görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından baş şüpheli olan Ümitcan Uygun sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, "Ben ayakta durduğum sürece siz kudurun, kafayı bozun" dedi.

Çakır'ın ölümünde şüpheli konumunda olan Uygun, Instagram hesabı üzerinden bir canlı yayın yaptı. Uygun, kendisi hakkında konuşanlara, "Ben ayakta durduğum sürece siz kudurun, kafayı bozun" ifadelerini kullandı. Uygun'un amcasını da yayına çağırdığı anlar kameraya yansıdı.

NE OLMUŞTU?

21 yaşındaki Aleyna Çakır, Ankara'da Ümitcan Uygun’un şiddetine maruz kaldığı görüntülerin yayınlanmasının ardından şüpheli bir biçimde hayatını kaybetmişti. Aleyna Çakır'ı darp ettiği anlarda canlı yayın yaptığı ortaya çıkan Uygun, şüpheli sıfatıyla ifade vermişti. Çakır'ı şiddete maruz bıraktığı gece hakkında bir video yayınlayan Ümitcan Uygun, "O gün çok fazla alkollü olduğum için sinir krizine girdim ve Aleyna astım hastası olduğu için bir kere vurduğumda bayıldı" diyerek şiddeti itiraf etmişti.

Çakır'ın hayatını kaybetmesinin nedeni henüz aydınlatılmamışken Uygun'un annesi de hakkında Bakanlık soruşturması başlatılmasının hemen ardından ölü bulunmuştu.