Aktör Dustin Hoffman'a da taciz suçlaması

Aktör Dustin Hoffman'a da taciz suçlaması

Hollywood'un ünlü yapımcılarından Harvey Weinstein'ın ve Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey'nin adının karıştığı cinsel istismar skandalına bir yenisi daha eklendi. Yazar Anna Graham Hunter, aktör Dustin Hoffman tarafından istismar edildiğini söyledi.

Yazar Anna Graham Hunter, 1985 yılında 17 yaşındaki bir stajyerken Satıcının Ölümü (Death of a Salesman) filminin çekimleri sırasında aktör Dustin Hoffman'ın 'poposunu ellediğini ve kendisine cinsel içerikli sohbetler yaptığını' anlattı.

BBC Türkçe'nin haberine göre, Hunter, Hoffman'ın dört defa poposunu ellediğini, kendisinin ise her seferinde eline vurarak ‘Domuzsun’ diye bağırdığını aktardı:

"Setin ilk gününde benden kendisine ayak masajı yapmamı istedi, yaptım. Açık bir şekilde flörtözdü, popumu sıktı, bana benim önümde seksten bahsetti."

Yaşadıklarını kız kardeşine yazdığı mektupta anlattığını ve müdürüne de ilettiğini söyleyen Hunter, 'yapım uğruna bazı fedekarlıklar yapması gerektiği' yönünde bir cevap aldığını ifade etti.

[ih2]

HOFFMAN'DAN AÇIKLAMA

Hoffman ise dergiye yaptığı açıklamada özür dilediğini belirterek, "Kadınlara büyük bir saygım var, eğer yaptığım herhangi bir şey onu rahatsız edecek bir konuma soktuysa özür dilerim. Ben aslında böyle biri değilim" şeklinde kendini savunmaya çalıştı.

[ih3]