Akşener'in basın danışmanı Murat İde'ye saldıran 6 kişi gözaltına alındı

Akşener'in basın danışmanı Murat İde'ye saldıran 6 kişi gözaltına alındı

İP Genel Başkanı Meral Akşener’in basın danışmanı ve Yeniçağ gazetesi yazarı Murat İde, evinin önünde 6 kişi tarafından saldırıya uğradı. Yapılan açıklamada saldırganların gözaltına alındığı açıklandı.

İyi Parti (İP) Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı ve Yeniçağ gazetesi yazarı Murat İde'ye evinin önünde saldıran 6 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada “Söz konusu saldırıyı gerçekleştiren 6 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır” denildi.

Emniyetin yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

"İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı ve Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat İde'nin İstanbul Sarıyer'deki ikameti önünde darp edilmesi olayı ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışma sonucu; söz konusu saldırıyı gerçekleştiren 6 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan 6 şüpheli bugün adli mercilere mevcutlu olarak sevk edilecektir. Gözaltına alınan şahıslar ile ilgili adli süreç devam etmektedir"