Akşener'e soru sorulması için vatandaşa talimat veren A Haber muhabirinin, memur olduğu ortaya çıktı

Akşener'e soru sorulması için vatandaşa talimat veren A Haber muhabirinin, memur olduğu ortaya çıktı

Meral Akşener'in Elazığ ziyareti sırasında bir vatandaşa soru sorması için talimat verdiğine ilişkin görüntüleri ortaya çıkan A Haber muhabiri Fırat Öztürk'ün, MEB bünyesinde memur olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Metin Cihan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e soru sorması için bir vatandaşa talimat veren A Haber muhabiri Fırat Öztürk'ün Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) kadrosunda memur olduğunu açıkladı.

İYİ Partili Levent Özeren, geçen günlerde yayımladığı videoda Elazığ'da bir ziyaret sırasında A Haber muhabiri olduğunu söylediği bir kişinin, vatandaşa talimat verdiğini içeren bir video yayımlamıştı. Söz konusu videoda muhabir olduğu iddia edilen kişinin "Sen sorunu sor, biz kayıt alacağız" dediği duyulurken, Özeren de paylaşımında "Meral Akşener'in Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'nde esnaf ziyareti sırasında A Haber muhabiri, provokasyon kurgusu hazırlarken kameralara takıldı. "Sen sorunu sor, biz kayıt alacağız" dedi" ifadelerini kullanmıştı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NDA MEMUR

Söz konusu kişinin A Haber Elazığ Bölge Müdürü ve muhabiri Fırat Öztürk olduğu ortaya çıkarken, Gazeteci Metin Cihan da yaptığı açıklamada Özütrk'ün aynı zamanda MEB bünyesinde memur olduğunu duyurdu. Cihan, Öztürk'ün memur olduğuna ilişkin kendisine gelen bilgi ve kanıtları Twitter hesabından yayımladı. 

Özeren'in söz konusu anlara ilişkin paylaşımı şöyleydi: