Akşener'den Lütfü Türkkan açıklaması: 'Bizi sahadan çekmek istiyorlar'

Akşener'den Lütfü Türkkan açıklaması: 'Bizi sahadan çekmek istiyorlar'

Meral Akşener, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın bir yurttaşa ettiği küfür sonrası yaptığı açıklamada "Bizi sahadan çekmek istiyorlar" dedi.

İYİ Parti Genel Bşakanı Meral Akşener, bir yurttaşa ettiği küfür kameralara yansıyan Lütfü Türkkan'a ilişkin açıklama yaptı ve "Bizi sahadan çekmek istiyorlar" dedi. 

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, bir yurttaşa ettiği küfürlerin ortaya çıkmasının ardından tepki toplamış ve ardından yayımladığı bir video ile özür dilemişti. Türkkan, kendisine yönelik tepkiler sonrasında Akşener'in de talimatıyla Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etmişti.

NTV'nin haberine göre partisinin grup toplantısında konuşan Meral Akşener, konuya ilişkin "Bu olayı tasvip etmemiz mümkün değil. Vatandaşla diyaloglarınızda soğukkanlılığınızı koruyun, öfkenize mağlup olmayın. Gündemi değiştirmelerine müsaade etmeyeceğiz. Bizi sahadan çekmek istiyorlar. Vatandaşın gündemini konuşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

ERHAN USTA, GRUP BAŞKANVEKİLİ SEÇİLDİ

Türkkan'ın istifası sonrası bir araya gelen İYİ Parti Meclis Grubu'nda da yapılan oylamanın ardından Erhan Usta, Grup Başkanvekilliği görevine seçildi.