Akşener'den Bahçeli'ye: Kara bir leke çaldın

Akşener'den Bahçeli'ye: Kara bir leke çaldın

Partisinin grup toplantısında konuşan Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye seslendi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Meclis'teki grup toplantısınında konuştu.

Akşener konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye seslenerek "Yaşadığımız onca şeye rağmen, artık daha beteri olmaz, diyorduk ama "Sayın Bahçeli" yine yaptı yapacağını.Türk siyasetine, kara bir leke çaldı" dedi.

Geçtiğimiz hafta bir grup MHP'liyle evinin önünde yaşadığı gerilime değinen Akşener, Bahçeli için "Millete küfredenler iktidardan milyarlık ihaleler alanlar hayasızca sokakta geziniyor. Kapalı kapılar ardında Erdoğan bile tavır koyuyor ama senden ses yok." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN DAMAT BERAT'LA BAHÇELİ'Yİ ORTADA BIRAKTI

Akşener, Mckinsey ile yapılan anlaşmayı 2'inci kozmik oda vakası olarak niteleyerek Erdoğan'ın Berat Albayrak ve Devlet Bahçeli'yi ortada bıraktığını söyledi.

"Mckinsey kimin nerede durduğunu gösterdi? 2'nci kozmik oda vakasını Bahçeli savundu. Ancak kayınpeder ikisini de ortada bıraktı. Bize anlatılan bu. Mckinsey ile bütün ilişkinizi kestiniz mi? Artık karşınızda tek kale maç yapacağınız bir muhalefet yoktur. Karşınızda milletin bağrından kopup gelen bir parti var. Mckinsey olmaz dedik, Erdoğan'a anketler gelmiş olacak ki, o da olmaz dedi. İnşallah ekonomik dar boğaza girildiğinde damat da beni kandırmış demez. Ancak diyecektir. Mckinsey'e karşı çıkmak ya cehalet ya ihanet dedi. Şimdi kayın babanla konuş aranızda karar verin, aranızda anlaşın."