Akşener: Erdoğan, Rize'deki provokasyonun azmettiricisi olduğunu itiraf etti

Akşener: Erdoğan, Rize'deki provokasyonun azmettiricisi olduğunu itiraf etti

Akşener, Rize’de kendisine yönelik saldırı girişimiyle ilgili “İkizdere yetmedi, Çayeli'ne gittin, orada da gerekeni yaptılar. Sonra Trabzon'a gittin, ortalarda görünmeden uçağa bindin döndün. Bunlar daha iyi günler'' diyen AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Erdoğan geçen haftaki grup toplantısında Rize'deki provokasyonun azmettiricisi olduğunu itiraf etti" diye konuştu.

İYİ Parti'nin Meclis grup toplantısında konuşan Genel Başkan Meral Akşener, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Akşener, Rize’de kendisine yönelik saldırı girişimiyle ilgili “İkizdere yetmedi, Çayeli'ne gittin, orada da gerekeni yaptılar. Sonra Trabzon'a gittin, ortalarda görünmeden uçağa bindin döndün. Bunlar daha iyi günler'' diyen AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da yanıt verdi.

"Erdoğan geçen haftaki grup toplantısında Rize'deki provokasyonun azmettiricisi olduğunu itiraf etti" diyen Akşener, Erdoğan'a "Sen daha dur, senin deyiminle bunlar daha iyi günlerin. Milletin gerçekleriyle daha çok yüzleşeceksin. Kayınbirader, gelin hanımdan öğrenecek" şeklinde seslendi.

‘AK PARTİ MAHALLE TEMSİLCİSİ KILIKLI SÖZDE DİN ADAMLARI…’

Ayasofya'da AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı programda Mustafa Kemal Atatürk'e "zalim ve kafir" diyen imam Mustafa Demirkan'a tepki gösteren Akşener, "Türkiye, cami açılışında bile milleti bölmeyi başaran bir zihniyet ile yönetiliyor" dedi. "Sırf sayın Erdoğan'a yaranacaklar diye AK Parti Mahalle Temsilcisi kılıklı sözde din adamları, kutsal mabedimizde Cumhuriyetimizin kurucusuna lanet okuyor" diyen Akşener, "Allah bunu yapanları da yapılmasına göz yumanları da ıslah etsin" ifadelerini kullandı.