'AKP'nin 4 arka bahçesi var' diyen Gelecek Partisi yöneticisi Selçuk Özdağ'a silahlı saldırı

'AKP'nin 4 arka bahçesi var' diyen Gelecek Partisi yöneticisi Selçuk Özdağ'a silahlı saldırı

Selim Temurci, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde silahlı saldırı düzenlendiğini duyurdu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde silahlı ve sopalı saldırı düzenlendi.

Gelişmeyi Twitter hesabında duyuran Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, "Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ Abimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulmuştur" dedi.

"Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir" ifadelerini kullanan Temurci, Özdağ'ın sağlık durumu hakkında bilgi vermedi.

NE OLMUŞTU?

AKP Genel Başkan Yardımcılığı ve Manisa Milletvekilliği görevlerinde bulunduktan sonra partisinden istifa ederek Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmeye başlayan Selçuk Özdağ ''Türkiye'de her iktidar, maalesef yargı, üniversite, bürokrasi ve medyayı arka bahçesi yapmak istedi. Bu dört unsurda insanlar direndi. Gelinen noktada bu dört unsurun da AKP tarafından arka bahçe yapıldığını görüyoruz'' şeklinde konuşmuştu. Basının özgür olması gerektiğini söyleyen Özdağ, ''İktidar kendisini destekleyenlere kamudan milyonlar aktarıyor, doğruları yazanlara ise sıfır kuruş veriyorlar'' ifadelerini kullanmıştı.