AKP'lilerden muhalefet vekillerine tehdit ve hakaret

AKP'lilerden muhalefet vekillerine tehdit ve hakaret

AKP'liler, iktidara yönelen eleştirilere hakaret ve tehditlerle cevap veriyor...

İleri Haber

Muhalefetin kendilerine yönelik eleştirilerinden rahatsızlık duyan AKP’liler, muhalif vekillere tehdit ve hakaretlerde bulunmaya devam ediyor. Bu durumun son örneği AKP’li vekil Alpay Özalan ve AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Meclis’te yaptığı basın toplantısında "Saray rejiminin sonu geliyor" ifadelerini kullandı. Bu sözlerle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan ise CHP’li bir diğer Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un Mecliste uğradığı saldırıya gönderme yaparak Özgür Özel'i tehdit etti.

Özalan, Twitter adresinden paylaştığı notta, "En son Engin Özkoç böyle konuşmuştu! Kendini darı ambarında sanan aç tavuklar ile CHP yöneticileri başa baş yarışır” ifadelerini kullandı.

HAKARET…

Ağrı Belediyesi'nin AKP'li Başkanı Savcı Sayan ise ABD'li ünlülere maske göndermesini eleştiren Engin Özkoç'u, Meclis’te uğradığı saldırı üzerinden hedef aldı.

Sayan, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, "Anlaşılan son yediği yumruklardan çok etkilenmiş" şeklindeki ifadelerinin ardından hakaretlerini, "Maske veya aşı ihtiyacın varsa talimat verdim belediyenin veterinerlik birimi seninle ilgilenecek" sözleriyle devam ettirdi.