AKP'liler 'kaz partisi'nde buluştu

AKP'liler 'kaz partisi'nde buluştu

Kaz partisiyle ilgili eski bakanlar “nezaket yemeğiydi” diyerek açıklama yapmaktan kaçındı.

Eski Başbakan Binali Yıldırım’ın da aralarında olduğu çok sayıda eski ve yeni AKP milletvekili “kaz partisi”nde buluştu. Binali Yıldırım'ın ev sahipliğindeki "kaz partisine katılanlar ‘nezaket yemeğiydi” diyerek açıklama yapmaktan kaçındı.
Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin Ankara’daki otelinde, Binali Yıldırım’ın ev sahipliğinde dün akşam verilen yemekte günün menüsünde yer alan kazları, Eski Ulaştırma Bakanı, AKP Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars’tan getirtti.

Kaz partisine eski Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) Başkanları Cemil Çiçek ile İsmet Yılmaz’ın yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi’den (MHP) istifa ettikten sonra AKP hükümetinde bakanlık yapan Tuğrul Türkeş de katıldı. Eski bakanlardan, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Aksu’nun da bulunduğu yemekte, eski Grup Başkanvekili, Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, eski bakanlardan Kürşad Tüzmen, Güldal Akşit, Said Yazıcıoğlu da ile çok sayıda milletvekili de bulundu.

AÇIKLAMA YAPMAKTAN KAÇINDILAR

Kaz partisiyle ilgili eski bakanlar “nezaket yemeğiydi” diyerek açıklama yapmaktan kaçındı.

CHP’Lİ BAŞKANLAR TARTIŞMA YARATMIŞTI

Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katıldığı “kaz partisi” kamuoyunda tartışmalara yol açmıştı.