AKP'liler canlı yayında birbirine girdi

AKP'liler canlı yayında birbirine girdi

Habertürk TV’deki programda Selman Öğüt ile tartışan Kemal Öztürk, sosyal medya hesabı üzerinden Öğüt'e tepki gösterdi.

Dün akşam Habertürk Tv'de yayınlanan bir programda Selman Öğüt ile gazeteci Kemal Öztürk arasında tartışma yaşanmış, AKP’deki ihraçların konuşulduğu programda Kemal Öztürk, iktidarın yönünü değiştirdiğini ve AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın AKP içerisinde “bir grup” tarafından yanlış yönlendirildiğini savunmuştu.

Milli Gazete'nin haberine göre grubun adını vermeyen Kemal Öztürk, “Selman Öğüt’in arkadaşları” ifadesini kullanınca Öğüt tepki göstermiş ve Kemal Öztürk'e yönelik sert sözler sarf etmişti. Selman Öğüt, Kemal Öztürk’e hitaben “Yarın bütün özgür medyada sizi kınayacak. Bunlar FETÖ taktikleri. İftira atmak FETÖ taktikleridir. FETÖ taktikleri ile insanların üzerine geliyorsunuz. Sert yapıldığını görünce de geri vites yapıyorsunuz” ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medyada çok konuşulan tartışmanın ardından Kemal Öztürk’ten bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan Kemal Öztürk, “Hocam derdi ki, “sakın cahille, arsızla muhatap olma” Ne kadar haklı olduğunu dün akşam bir kez daha anladım. Bir daha asla olmayacak hocam.” dedi.