AKP'liler birbirine girdi: Silahlar çekildi, başkan adayı hastanelik oldu

AKP'liler birbirine girdi: Silahlar çekildi, başkan adayı hastanelik oldu

Van'ın Başkale ilçesinde depremden etkilenen köyleri ziyaret eden AKP'liler arasında kavga çıktı. Silahların çekildiği kavgada bir AKP ilçe başkan adayı yaralandı.

Van'ın Başkale ilçesinde depremden etkilenen köyleri ziyaret eden AKP'liler arasında kavga çıktı. Silahların çekildiği kavgada AKP Başkale ilçe başkan adayı Orhan Caner yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

AKP İlçe Başkanı ve önümüzdeki hafta yapılacak kongrede aday olacak Orhan Caner arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Silahların çekildiği kavgada, ilçe başkanı ve oğlu tarafından darp edilen Orhan Caner hastaneye kaldırıldı.

Aralarında, AKP Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AKP Başkale İlçe Başkanı Muğdat Saruhan’ın bulunduğu heyet, depremden etkilenen Özpınar ve Gelenler köylerine ziyarette bulundu. Bu hafta sonu yapılacak kongrede aday olan Orhan Caner de heyet ile birlikte köy gezisine katıldı. Bu sırada Muğdat Saruhan ve Orhan Caner arasında bir tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Saruhan ve oğlu Mervan Saruhan, ilçe başkan adayı Orhan Caner’e saldırdı.

Uzun namlulu silahlarla birbirlerine tehditler ve ağır hakaretler savuran AKP’liler, köylülerin çabalarıyla sakinleştirildi. İki taraf da birbirinden şikayetçi oldu.

Hastaneye kaldırılan başkan adayı Orhan Caner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “ilçe başkanlığına aday olduğu için mevcut başkan ve oğlunun saldırısına uğradığını” savundu.