AKP'li yöneticilerden emekli amirallere art arda silahlı tehditler!

AKP'li yöneticilerden emekli amirallere art arda silahlı tehditler!

AKP'li Gençlik Kolları Başkan Yardımcısının emekli amirallere yönelik silah görselli tehditlerinin ardından bir yönetici daha amiralleri tehdit etti.

104 emekli amirale AKP Diyarbakır Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı tarafından yöneltilen tehdidin ardından, AKP Diyarbakır İl Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Özzeren de sosyal medya hesabından silahlı fotoğrafını paylaşarak amiralleri tehdit etti.

Montrö Sözleşmesi ve Tuğamiral Mehmet Sarı'nın “sarık ve cübbe” giydiği fotoğraflar üzerine açıklama yapan 104 emekli amiral iktidar tarafından hedefe konuşmuş ve 14'ü hakkında ‘Suç işlemek için anlaşma'dan soruşturma başlatılmıştı. 10'u 6 gün Emniyet'te tutulduktan sonra ifadeleri alınan 14 emekli amiral adli kontrolle bırakılmıştı.

Konu gündemdeyken AKP Diyarbakır Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Vedat Demirtaş'tan skandal bir paylaşım geldi. AKP'li Demirtaş, Twitter hesabından birçok silahın yer aldığı fotoğrafı paylaşarak emekli amiralleri tehdit etti.

Demirtaş paylaşımında, “Emekli amiraller bekliyoruz. Hodri meydan. Destanlar bizim işimiz” diye yazdı.

Demirtaş tepkilerin ardından paylaşımını sildi ve Twitter hesabını kapattı.

BİR TEHDİT DAHA

Demirtaş’ın ardından bir skandal paylaşım da AKP Diyarbakır İl Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Özzeren’den geldi.

Özzeren, Twitter hesabından  “103 tane dengesiz sanki bir mesaj vermiş. Sıkıysa bir daha deneyin. Yatacak mezarınız olursa namerdim, denemesi bedava” dediği ve hücum yeleği giydiği kalaşnikoflu fotoğrafını paylaştı. Özzeren, gelen tepkilerin ardından hesabını korumaya aldı.