AKP'li vekil maaşını az buldu

AKP'li vekil maaşını az buldu

AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Tv42’de yayınlanan Sümen Altı programına konuk oldu.

AKP’li Zülfü Demirbağ, milletvekili maaşlarının “az” olmasından dert yandı. Demirbağ, “İçi giden, vicdanı olan bir insan o milletvekili maaşıyla milletvekilliği yapamaz. Çok zor” dedi.
 
AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Tv42’de yayınlanan Sümen Altı programında gazeteciler Mücahit Enes Turbil ve Emre Özgül’ün sorularını yanıtladı.
 
Demirbağ, burada yaptığı açıklamada, milletvekili maaşlarının yetersiz olduğunu iddia etti.
 
Demirbağ, şunları söyledi:

“Şu anda utanıyorum ki, danışmanıma ‘Oradan 2-3 bin lira getirin. Niye? Danışmanlarıma borçlanmışım maaşımı bekliyorum, 15 gün sonra alacağımız. Bayram öncesi maaşı bekliyoruz. Öyle değil, dışarıdan göründüğü gibi değil. İçi giden, vicdanı olan bir insan o milletvekili maaşıyla milletvekilliği yapamaz. Çok zor. Ee şimdi ben İstanbul Belediyesi’nde bürokrattım. Yönetim kurulu üyeliği de alıyordum bir denetim bir yönetim. Valla şu ankinden çok çok iyiydi benim durumum. İki tanede kooperatife girdim ev sahibi oldum ben İstanbul’da. Şimdi? Şimdi mümkün değil, nasıl yapacaksınız?”

'İKİ DOMATES ALIRIZ' DEMİŞTİ...

Demirbağ, daha önce yaptığı bir açıklamada, iktidarın politikalarını savunurken, ekonomik krizin önemli olmadığını söylemişti. Demirbağ, “Ayda 2 kilo et yiyorsak, yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız” demişti.