AKP'li Sofuoğlu: Cumhurbaşkanımız izin verirse yarışmak istiyorum

AKP'li Sofuoğlu: Cumhurbaşkanımız izin verirse yarışmak istiyorum

AKP'li Milletvekili ve eski motosikletçi Kenan Sofuoğlu, "Pistleri çok özlüyorum, Cumhurbaşkanımız izin verirse Dünya Supersport Şampiyonası'nın İtalya ayağında misafir olarak yarışmak istiyorum" dedi.

İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen 11. Motobike İstanbul Fuarı'nın açılışında katılan Kenan Sofuoğlu, profesyonel kariyerini noktalamasına rağmen Dünya Supersport Şampiyonası'nın bir ayağına misafir olarak katılmak için AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan izin isteyeceğini söyledi.

Sofuoğlu, "Pistleri çok özlüyorum. Hayalim, bir gün Türk bayrağını taşıyan motosikletle yarışmaktı. Şimdi Turkish Racing Team'i kurduk. Sayın Cumhurbaşkanımız, benim yarışları bırakmamı istedi. Kendisinden izin isteyeceğim. Eğer izin verirse Dünya Supersport Şampiyonası'nın İtalya ayağında misafir olarak yarışmak istiyorum. Bu olursa hayalim de gerçekleşecek. Şu an kondisyonum yerinde. Antrenmanları sürdürüyorum, derecelerim çok iyi. İzin alabilirsem son hayalimi de gerçekleştirmiş olacağım" diye konuştu.