AKP'li Şirin Ünal'ın iddialarına cevap: Şizofrense neden evinde çalıştırdı?

AKP'li Şirin Ünal'ın iddialarına cevap: Şizofrense neden evinde çalıştırdı?

AKP'li Şirin Ünal'ın evinde şüpheli şekilde hayatını kaybeden Nadira Kadirova için ''Şizofrenlik belirtileri vardı'' sözlerine, Nadira’nın ağabeyi Muhammet Ali Kadirov yanıt verdi, ''Şizofrense neden evinde çalıştırdı?'' dedi.

AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal'ın, evinde şüpheli şekilde hayatını kaybeden çalışan Nadira Kadirova için ''Olay tamamen intihar. Şizofrenlik belirtileri vardı'' sözlerine, Nadira’nın ağabeyi Muhammet Ali Kadirov yanıt verdi. Ünal'ın iddialarını reddeden Kadirov, ''Şizofrense neden evinde çalıştırdı?'' derken, olayın aydınlatılması için mücadele edeceğini vurguladı.

'MAHKEMELERDE HESAPLAŞACAĞIZ'

BirGün’den İsmail Arı’ya konuşan Kadirov, ''AKP’li Ünal’ın 'Şizofrenlik belirtileri vardı ve Allah bu tür acı duyguları size de yaşatsın' sözleri bizi daha da üzdü. Mahkemelerde hesaplaşacağız. Kardeşim için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) kadar gideceğim'' diye konuştu.

'SUÇLARINI ÖRTMEK İÇİN KARDEŞİMİ KARALIYORLAR'

Kardeşinin hiçbir psikolojik sorunu olmadığının altını çizen Kadirov, ''Benim 23 yaşındaki kardeşim şizofrense neden evinde bir buçuk yıl çalıştırdın? Kardeşimin şizofren olduğuna dair bir rapor ve delil olmadan bir milletvekili nasıl bu kelimeleri kullanabilir? Suçlarını örtmek için kardeşimi karalıyorlar'' dedi.

'BU KATİLLER CEZASIZ KALMASIN'

Kardeşinin ilaç kullanmadığı ve psikolojik destek almaya ihtiyaç duymadığını vurgulayan Kadirov, ''Türkiye'de hiç mi adalet yok? Bu katiller cezasız kalmasın'' diye konuştu.

'EVDEKİ DİĞER KADIN ÇALIŞAN TEHDİT EDİLİYOR'

Evdeki Hilal isimli çalışanın da AKP’li Ünal tarafından tehdit edildiğini öne süren Kadirov, şunları söyledi:

''Hilal’in ifadesini iki gün sonra aldılar. Hilal süresi dolmasına rağmen memleketine gönderilmedi ve tehdit edilmektedir. Ünal tarafından baskı altındadır. Bu olay ne zaman kapanırsa Hilal’i o zaman gönderecekler. Ben burada otopsi yaptırmak istiyorum ve yaptıracağım da. Mezarı açtırmak istiyorum ama benim maddi ve manevi durumum kötü olduğundan dolayı yaptıramadım. Türkiye’ye gelirsem, ‘Başıma bir iş gelir mi?’ diye düşünüyorum.''

DAHA FAZLA