AKP'li Şenocak'tan Kaftancıoğlu'na tehdit:  Boğaz bu mevsimde serin, yazın da derindir

AKP'li Şenocak'tan Kaftancıoğlu'na tehdit: Boğaz bu mevsimde serin, yazın da derindir

AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu Twitter üzerinden paylaştığı mesajla tehdit etti, Şenocak Kaftancıoğlu'na yönelik "Haberi olsun; Boğaz bu mevsimde serin, yazın da derindir" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, dün katıldığı canlı yayında, AKP'ye "Şöyle bir gerçeklik var ki bu korkuları, bu savrulmaları, akılla değil öfkeyle hırsıyla 1 kişinin aklıyla iş yapmaları iktidarı hiç iyi bir yere götürmüyor. Önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde bir iktidar değişikliğini, hatta bir sistem değişikliğini görüyorum. Bu ülkede halkın gerçekten gözü açıldı” demişti.

AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun eleştirilerinin ardından tehdit mesajı paylaştı.

Şenocak'ın Kaftancıoğluna yönelik tehdit mesajı şu şekilde:

“Seçimle olmazsa bir şekilde"

Milletimiz buna en son yelteneni 15 Temmuz’da Şehitler Köprüsü’nden Boğaz’a dökmüştü. Anlaşılan bünyesine demokrasi fazla gelen CHP İl Başkanı, genlerine uygun maceralar arıyor. Haberi olsun; Boğaz bu mevsim serin, yazın da derindir.”