AKP'li Mahir Ünal: Erdoğan milletin adamı olduğu için yedi düvel onunla mücadele ediyor

AKP'li Mahir Ünal: Erdoğan milletin adamı olduğu için yedi düvel onunla mücadele ediyor

Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Mahir Ünal, "Recep Tayyip Erdoğan'ı kıymetli yapan bu millet tarafından seçilmiş ve teveccühüne mazhar olmasıdır. O yüzden Recep Tayyip Erdoğan'a düşmanlar. Bu millete düşmanlıklarını ifade edemedikleri için Recep Tayyip Erdoğan'a düşmanlıklarını kusuyorlar" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta Onikişubat Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi'nde yaptırılan Şehit Cengiz Engizek Bilgi Kültür Evi ve Kapalı Yüzme Havuzu'nun açılışında konuştu.

Ünal konuşmasında 'yedi düvelin' AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanla mücadele ettiğini iddia ederken "Şimdi Recep Tayyip Erdoğan milletin adamı olduğu için yedi düvel Recep Tayyip Erdoğan ile mücadele ediyor" şeklinde konuştu.

Ünal şunları söyledi:

"Onun bunun değil milletin adamı. Bakıyorsunuz Biden, 'Erdoğan'ı indirmeliyiz' diyor. Macron, 'Erdoğan'ı indirmeliyiz' diyor. Bir de içeride varlar biliyorsunuz onlar da 'İndirmeliyiz' diyor. Recep Tayyip Erdoğan'ı kıymetli yapan bu millet tarafından seçilmiş ve teveccühüne mazhar olmasıdır, bu milletin kalbinde, gönlünde yer etmiş olmasıdır. O yüzden Recep Tayyip Erdoğan'a düşmanlar. Bu millete düşmanlıklarını ifade edemedikleri için Recep Tayyip Erdoğan'a düşmanlıklarını kusuyorlar."