AKP'li Kuzu: Galatasaray'ın stadını Erdoğan yaptırdı, önce teşekkür etmeleri lazım

AKP'li Kuzu: Galatasaray'ın stadını Erdoğan yaptırdı, önce teşekkür etmeleri lazım

YSK'nın skandal iptal kararına tepkiler spor alanlarında da sürüyor. Dün Galatasaray Divan Kurulu'nda ve basketboldaki Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde de karar protesto edildi. AKP'li Kuzu ise bu durumdan rahatsız oldu.

İleri Haber

Eski AKP İstanbul Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyesi Burhan Kuzu, Ekrem İmamoğlu'na dün Galatasaray Divan Kurulu'nda verilen desteğe tepki gösterdi. Kuzu, "FETÖ'cü futbolcuların çoğu Galatasaraylı" dedi.

Kuzu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları söyledi:

"FETÖ'cü futbolcuların çoğu Galatasaraylı. Zamanında Hakan Şükür'ü koruyan GS Divan Kurulu Üyeleri bugün İmamoğlu'na övgüler diziyor. Galatasaray'ın liseli ve elit tayfası Türkiye'nin siyasi geleceğine karar veremez. Galatasaray'ın stadını Erdoğan yaptırdı. Önce teşekkür etmek lazım."

'23 HAZİRAN'DA NOKTAYI KOYACAĞIZ'

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, kulüp yönetimine dair değerlendirmelerde bulunduğu konuşmasının sonunda şunları söylemişti:

"Tanrı, İmamoğlu’nu bu memlekete bağışladı. Allah yardımcısı olsun. İnşallah o gün 23 Haziran akşamı yalnızca biz değil Türkiye’nin bayram yapacağı bir akşam olacak. Bunu gönülden temenni ediyorum. Hepimize düşen görev var. Tutacağız kulağından gelmeyeni de götüreceğiz. 23 Haziran’da noktayı koyacağız. Memleketin kurtuluşunu, çoluğumuzun çocuğumuzun geleceğini tek çıkış yolu 23 Haziran’da bir zafer kazanmasıdır bu genç delikanlının. Allah onun da yardımcısı olsun, memleketin de yardımcısı olsun, hepimizin de yardımcısı olsun. Sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum."

Kozak’ın yaptığı bu konuşma salonda alkış ve “Her şey güzel olacak” sloganlarıyla karşılanmıştı.