AKP'li Kuzu: 4. Dünya Savaşı'nın kesin galibi biziz

AKP'li Kuzu: 4. Dünya Savaşı'nın kesin galibi biziz

AKP'li Burhan Kuzu, sosyal medya paylaşımıyla alay konusu oldu.

İlginç açıklamalarıyla bilinen AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile bir kez daha alay konusu oldu.

'TAŞ VE SOPAYI EN İYİ BİZ KULLANIRIZ'

Kuzu, Alman bilim insanı Albert Einstein'a atıfta bulunduğu mesajında şu ifadeleri kullandı (İmla hataları düzeltilmemiştir):

Albert Einstein,atom yapmayı ABD’ye öğretti;ABD’nin Japonya’ya attığı bombayı ve yıkımı görünce çok üzüldü.Derki”3.Dünya Savaşını bilmem ama,4.Dünya Savaşı taş ve sopalarla yapılacak”.Şimdiden söyliyeyim 4.Dünya Savaşınının kesin galibi Biziz.Taş ve sopayı en iyi biz kullanırız.

'ARAŞTIRMA YAPILSA EN CAHİL PROFESÖR OLURSUN'

Bu paylaşım üzerine çok sayıda sosyal medya kullanıcısı AKP'li Kuzu ile dalga geçti. Bir kulanıcı da Kuzu'nun "Einstein atom yapmayı ABD'lilere öğretti" sözüne atıfta bulunarak, "Araştırma yapılsa, en cahil profesör olursun hocam. Atom yapılmaz, vardır zaten. Einstein atomu parçaladı bomba yapmadı. Bombayı Manhattan projesinde çalışan bilim adamları yaptı. Einstein ise, bomba yapılacagını bilseydim atomu parçalamazdım dedi. AKP lilerin diplomaları işte." ifadelerini kullandı.