AKP’li Kaya’dan itiraf: ‘2023’te Erdoğan giderse hep beraber kül oluruz’

AKP’li Kaya’dan itiraf: ‘2023’te Erdoğan giderse hep beraber kül oluruz’

AKP’li Oğuzhan Kaya, “Erdoğan’ın 2023’te Cumhurbaşkanı olamadığında hepimizin neler kaybedeceğinin farkındayım. Onun için bizim teşkilatlarımız güçlü olmalı. Yoksa hep beraber kül oluruz” ifadelerini kullandı.

AKP Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, katıldığı bir yerel televizyon programında, milletin AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sorunu olmadığını, aksine sorunun AKP milletvekilleri ve teşkilatlarıyla olduğunu söyledi.

‘HEPİMİZİN NELER KAYBEDECEĞİNİN FARKINDAYIM’

Gazete Duvar’dan Elvan Yılmaz’ın haberine göre; Kaya, programda AKP teşkilatlarına samimiyet hatırlatması yaparak, şöyle konuştu:

“Milletin Tayyip Erdoğan’la hiçbir sıkıntısı yok. Milletin sıkıntısı benle, teşkilatla, partiye gelmiş gitmiş adamla. Yani milletin derdi bizimle. Tayyip Erdoğan’la milletin derdi yok ki. AK Parti olmadığı gün bu memleketin, bu milletin zarar edeceği düşüncesindeyim. Yani ben Tayyip Erdoğan’ın 2023’te Cumhurbaşkanı olamadığında hepimizin neler kaybedeceğinin farkındayım. Onun için bizim teşkilatlarımız güçlü olmalı. Bizim teşkilatlarımızda insanlar, insanlara değer vermeli. Samimiyeti kazanmalı. Yoksa biz hep beraber kül oluruz. Ve biz kül olduğumuzda da hiçbirimiz bir şey olmaz.”