AKP'li kadınlar, Abdurrahman Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunuyor

AKP'li kadınlar, Abdurrahman Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunuyor

AKP Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Abdurrahman Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunulacağını söyledi.

AKP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, İstanbul Sözleşmesi'ni desteklediğini iddia ettiği kişiler için “fahişe” ifadesini kullanan köşe yazarı Abdurrahman Dilipak hakkında, başta genel merkez olmak üzere 81 il kadın kolu başkanının suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Dilipak'a seslenen Çam, "Bu saldırganlığınız, ahlaksız sözleriniz ve iftiraya varan yakıştırmalarınızla kendinizi küçültmeyin. Edebe mugayir yazarak kaybettiğiniz itibarı, yazdığınız bu üsluptaki yazılarınızla kamuoyunun dikkatini çekseniz bile geri kazanamazsınız" dedi.

Çam, "AKP Kadın Kolları olarak, bu tür seviyesiz sözler, iftira ve hakaretlerin cezasız kalmaması için gerekli tüm hukuki girişimlerde bulunacağımızı ve yargısal süreçlerin takipçisi olacağımızı da herkesin bilmesini isterim. Başta genel merkez olmak üzere 81 il kadın kolu başkanımız suç duyurusunda bulunacak" diye konuştu.

Dilipak yazısında şöyle demişti: “Bugünkü başımızın belası aile ve aileyi tehdit eden fahşa! (fahişe). Bu sözleşmeler de bununla ilgili.”