AKP'li isimden eleştiriye tehditli yanıt

AKP'li isimden eleştiriye tehditli yanıt

AKP'li Hasan Angı, kendisini eleştiren yurttaşı "Akıllı ol" diyerek tehdit etti.

AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı, kentteki bir temel atma töreninde kendisini eleştiren yurttaşı, "Densizlik, hadsizlik yapma, akıllı ol" sözleriyle tehdit etti.

Konya'nın Karatay ilçesinde bugün Aksapark Konut Yapı Kooperatifi'nin temel atma töreni yapıldı. Törene katılan AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı ile bir yurttaşın arasında yaşanan tartışmada Angı'nın tehditleri, başka bir yurttaş tarafından çekilen görüntülere yansıdı.

Toplu konutun yapıldığı alanda hakkının yendiğini söyleyen bir yurttaş, Angı'ya derdini anlatmaya çalıştı. Angı, yurttaşa, "Sen bu kafayla gittiğin sürece hiç kusura bakma, hep sen haklısın, herkes suçlu" dedi. Bunun üzerine yurttaş da Angı'ya, "Sana baki değil bu makamlar, benimle öyle konuşmaya hakkın yok senin" diyerek karşılık verdi.

Bunun üzerine Angı’nın "Densizlik, hadsizlik yapma, akıllı ol" sözleriyle tehditte bulundu.

Tartışma yatıştırılmak istenirken yurttaşıon "Benim nerem yanlış" demesi üzerine Angı, "Her tarafın yanlış ya, bir doğrun yok" diye karşılık verdi. Yurttaş ise Angı'ya, "Sen doğru olduğun için şimdi bu makamında bir dur bakalım" diye konuştu. Yurttaş, daha sonra çevredekiler tarafından Angı’nın yanından uzaklaştırıldı. (ANKA)