AKP'li ilçe başkanı ile ilçe milli eğitim müdürü okulları birlikte teftiş etti!

AKP'li ilçe başkanı ile ilçe milli eğitim müdürü okulları birlikte teftiş etti!

AKP'li Kayapanır ilçe başkanı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak okulları birlikte teftiş etti. CHP’li Gamze Taşcıer ise olaya “Parti Devleti'nin yeni örneği bu kez Diyarbakır Kayapınar'da” diyerek tepki gösterdi.

Diyarbakır Kayapınar'da İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak ile AKP İlçe Başkanı Uğur Delidere okulları birlikte teftiş etti. 

Okullara ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan AKP'li Delidere, “Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. @aydinak1977 ile Pirinçlik Mahallemizdeki okullarda incelemelerde bulunup, Pirinçlik mahalle sakinlerimizi ziyaret ettik” dedi.s

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer ise olaya tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Taşcıer, “Parti Devleti'nin yeni örneği bu kez Diyarbakır Kayapınar'da! AK Parti İlçe Başkanı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü el ele tutuşmuş okulları teftiş edip, mahalleliyi ziyaret etmiş. Atamayla hiç uğraşmayın, artık il başkanları vali, ilçe başkanları kaymakamdır deyin olsun bitsin” ifadelerini kullandı.