AKP'li eski vekil Selçuk Özdağ: İstanbul’da bir avuç sandığın 15 günde sayılamaması demokrasimiz adına ayıptır

AKP'li eski vekil Selçuk Özdağ: İstanbul’da bir avuç sandığın 15 günde sayılamaması demokrasimiz adına ayıptır

26. dönem AKP milletvekili Selçuk Özdağ yerel seçimlere dair açıklamalarda bulundu.

26. dönem AKP milletvekili Selçuk Özdağ yerel seçimlere dair açıklamalarda bulundu. Özdağ, "Bütün bir Türkiye'nin sandıkları bir günde sayılırken, İstanbul'da bir avuç sandığın 15 günde sayılamaması demokrasimiz adına da Türkiye adına da bir ayıptır" dedi.

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre, İstanbul’da yerel seçim tartışmaları sürerken yaklaşık 2 haftadır bitmeyen oy sayımına AKP’li eski milletvekilinden de eleştiri geldi.

26. dönem AKP milletvekili ve 15 Temmuz Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Yerel seçimlerin üzerinden iki hafta geçti ama hala İstanbul Belediye başkanı belli olmadı. Bütün bir Türkiye’nin sandıkları bir günde sayılırken, İstanbul’da bir avuç sandığın 15 günde sayılamaması demokrasimiz adına da Türkiye adına da bir ayıptır.

Demokrasilerde gelmenin de gitmenin de yolu bellidir. Her parti seçimle gelir, seçimle gider. Hatta gitmeyi bilmek bazen gelmekten çok daha değerlidir. Demokratik olgunluk gelirken değil, giderken belli olur. Şu son on beş günde demokratik bir olgunluğun gösterildiğini söylemek mümkün değil” dedi.