AKP'li belediyenin uyuşturucu iğneyle vurduğu köpek yaşamını yitirdi!

AKP'li belediyenin uyuşturucu iğneyle vurduğu köpek yaşamını yitirdi!

Urfa'da belediye personeli tarafından uyuşturucu iğneyle vurulan köpek yaşımını yitirdi.

Urfa Viranşehir'de belediye personelinin uyuşturucu iğneyle vurduğu köpek yaşamını yitirdi. Öldürülen köpeğin 4 yavrusu uzun süre annelerinden süt emmeye çalıştı.

Cinayet anlarını görüntüleyen bir vatandaşın sosyal medyada görüntüleri paylaşması üzerine kısa sürede personel hakkında işlem başlatıldı. AKP'li Viranşehir Belediye Başkanlığı konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Olayla ilgili açıklamada, şunlara değinildi:

"Viranşehir Belediyesi WhatsApp ihbar hattına 26.04.2020 tarihinde sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili şikayet gelmiştir. Bu şikayet üzerine yetkili personelimizce olay yerine intikal edilmiştir. Olay yerinde tarif edilen sahipsiz hayvana rastlanılmıştır. Ekiplerimizce daha önce yaşanan olaylara benzer olayların tekrar yaşanmaması amacıyla sahipsiz ve kulağında küpesi olmayan hayvan kartuşlu tabanca ile bayıltılmıştır. Ekiplerimizce sahipsiz sokak hayvanının bayıltmak amacıyla vurmuş oldukları iğneyi hayvanın vücudu kaldırmaması sonucu hayvan ölmüştür. Çeşitli internet sitelerinde yayınlanan susturucu tabanca ile sahipsiz hayvanların vurulduğu iddiası gerçeği yansıtmamakta olup asılsız iddialardır. Olay ile ilgili gerekli dikkat ve özeni göstermelerine rağmen üzücü olayın meydana gelmesine sebebiyet veren personel hakkında gerekli idari işlemler başlatılmıştır."

DAHA FAZLA