AKP'li belediyeden 'operasyon': 'Yeşilin kalbi burada atacak' dedikleri yerde ağaç katliamı yaptılar!

AKP'li belediyeden 'operasyon': 'Yeşilin kalbi burada atacak' dedikleri yerde ağaç katliamı yaptılar!

AKP'li Çekmeköy Belediyesi, yaptığı bir 'operasyon'la 100'den fazla ağacı katletti. Bölgeye çıkan yollar uzun süre kapatılırken, belediyenin ağaçlık alanla ilgili projesinin sloganının "Yeşilin kalbi burada atacak" olması ise dikkat çekti.

Tugay Candan - Twitter: @TugayCandann

Mail: [email protected]

Fotoğraflar: Hüseyin Semih Alagöz - @AlagozMedia

İstanbul Çekmeköy’de belediyenin sokak genişletme projesi kapsamında bugün 100’den fazla ağaç kesildi. Kesim sırasında bölgeye çıkan tüm yollar kapatılırken, kesim sonrası ortaya korkunç bir tablo çıktı.

İstanbul’un Çekmeköy ilçesi Çamlık Mahallesi, Çamlık Sokak’taki 100’den fazla ağaç, AKP’li Çekmeköy Belediyesi tarafından bugün yapılan bir ‘operasyon’la kesildi. Yeni yapılan Şile Otoyolu’nun kenarında bulunan ve belediyeye ait olan ağaçlık alanda yapılan katliam için bölgeye çıkan tüm yollar uzun saatler boyunca kapatıldı.

Bazı vatandaşlar, yolların kapatıldığı süre içerisinde belediyeyi aradıklarını ve kendilerine, yolun belediye tarafından kapatılmadığının söylendiğini ifade ettiler.

‘YEŞİLİN KALBİ BURADA ATACAK’TI!

Çekmeköy Belediyesi’nin “Çekmeköy’e yeni bir yeşil alan daha kazandırıyoruz” duyurusuyla başlattığı Çamlık Sokak’ın genişletileceği projede, Çamlık Mahallesi tel boyunda yol kenarındaki alanların da vatandaşların kullanımına sunulacağı iddia edilmişti.

29 bin metrekare yeşil alana sahip olacağı iddia edilen alanda yürüyüş-koşu parkuru, bisiklet yolu, dinlenme alanları ve yağmur barınaklarının da yer alacağı duyurulmuştu.

Projenin sloganı ise bugünkü tabloyla birlikte düşünüldüğünde tam bir ironiyi ifade edecek cinsten: "Yeşilin kalbi burada atacak"

KATLİAMDAN FOTOĞRAFLAR

 

DAHA FAZLA