AKP'li belediye meclis üyesine silahlı saldırı

AKP'li belediye meclis üyesine silahlı saldırı

İstanbul'da kimliği henüz tespit edilemeyen kişiler tarafından, iki noktada eş zamanlı yapılan silahlı saldırı düzenlendi. Saldırılarda AKP Sultangazi Belediye Meclisi üyesi Ahmet Yıldız yaralandı.

İstanbul Sultangazi'de iki ayrı noktada eş zamanlı silahlı saldırı düzenlendi. Daha önceki bir adli vakadan kaynaklandığı düşünülen saldırılarda AKP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldız yaralandı.

Saldırılardan biri, İsmetpaşa Mahallesi'nde kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi tarafından, Gökhan Çokdüşünür'e yönelik yapıldı. Hayati tehlikesi süren Çokdüşünür'ün tedavisinin Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ettiği bildirildi.

AKP'Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİNE SİLAHLI SALDIRI
 
Aynı saatlerde gerçekleşen bir başka silahlı saldırı da ise AKP Sultangazi Belediye Melis Üyesi Ahmet Yıldız, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Cebeci Mahallesi Çanakkale Şehitleri Caddesi'nde Yıldız'a ait işyerinin araçla gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler, silahlı saldırı düzenledi. İki el ateş edilmesi sonucu, mermilerden biri Yıldız'ın göğsüne isabet etti. Yıldız, olay yerine çağrılan ambulansla İstanbul Üniversitesi Çapa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahmet Yıldız'ın hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Saldırganlar ise olay yerinde kaçtı.