AKP'li belediye, ilçedeki tek çocuk parkını kaldırdı

AKP'li belediye, ilçedeki tek çocuk parkını kaldırdı

Karlıova'da Zabıta Müdürü Metin Bingöl'ün işlettiği lokalin bahçesinde bulunan ilçedeki tek çocuk parkı, müşterilerin rahatsız olduğu iddiasıyla kaldırıldı.

Maraş Büyükşehir Belediyesi'nin, kardeş şehir projesi kapsamında Bingöl'ün Karlıova ilçesine yaptığı parkın oyun alanı, Zabıta Müdürü Metin Bingöl'ün park içinde işlettiği restoran ve lokalin müşterilerinin çocukdan rahatsız olması üzerine kaldırıldı.

Maraş Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılında Karlıova’da 446 bin TL bedelli park inşa etti. İnşaatın tamamlanmasıyla park, Bingöl Karlıova Belediyesi’ne devredildi. Bir kısmı oturma alanı, çocuk oyun parkı olarak inşa edilen parkta, ayrıca Zabıta Müdürü Metin Bingöl'ün işlettiği restoran ve lokal açıldı. 

MA'nın haberine göre, söz konusu lokalin bahçesinde bulunan ilçedeki tek oyun parkı, çocukların müşterileri rahatsız ettiği gerekçesiyle kaldırıldı. Zabıtalar dün öğle saatlerinde oyun parkında bulunan tüm aletleri yerinden söktü. 

Polis, asker ve öğretmenlerin yoğun olarak kullandığı restoranın hemen yanında AKP Karlıova İlçe Başkanlığı da bulunuyor.

DAHA FAZLA