AKP'li belediye başkanının yakınlarından gazeteciye saldırı!

AKP'li belediye başkanının yakınlarından gazeteciye saldırı!

Yaralanan Şaban Önen, Karacabey Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı. Önen’in, sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Bursa’da Karacabey Yörem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şaban Önen, AKP’li Belediye Başkanının yakınları tarafından “Sen belediye başkanı olan dayım hakkında nasıl yazarsın” denilerek saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanan Önen, “Bu çirkin olay karşısında ellerini ovuşturanlar bilsinler ki, bugün her ne kadar kalemimiz kırılmak istense de doğru, dürüst ve ilkeli haber anlayışımızla daha da güçlenerek gerçekleri yazmaya devam edeceğiz” dedi.

Bursa’nın Karacabey ilçesinde önceki gün saat 14.30 sularında Belediye Kamyon Garajı otoparkında meydana gelen olayda, Karacabey Yörem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şaban Önen, işletme sahibi Serkan A. ve Batuhan E. ile ismi henüz belirlenemeyen iki kişi tarafından saldırıya uğradı. Yaralanan Şaban Önen, Karacabey Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı. Önen’in, sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Karacabey Yörem Gazetesi’nde saldırıyla ilgili verilen bilgide, otopark işletmecisi Serkan A.’nın saldırı esnasında “Sen belediye başkanı olan dayım hakkında nasıl yazarsın” dediği aktarıldı.

Önen ise saldırıyla ilgili şunları söyledi:

“Gazetecilik yaptığımız süre içerisinde gün geldi seçilmişlerin hoşuna gitmeyen haberlerini yayınladığımız için hakkımız olan ilanlarımız kesilerek cezalandırıldık, gün geldi kendini bilmez dalkavukların kendi sosyal paylaşımlarında adi, yalancı gibi hakaret içeren sözlerine maruz kaldık, gün geldi bıçaklı sopalı saldırılara uğradık, gün geldi telefonda sinkaflı sözler işittik.

Maalesef güzel ilçemizde son yıllarda insanlar bilinçli olarak kutuplaştırıldı. Tahammülsüzlük sebebiyle ilçede ‘Kurtlar Vadisi’ oynanmak isteniyor. Ben ahlak yoksunu bir kaç kişiyi değerlendirmekten ziyade fotoğrafın bütününe bakıyorum. Bu çirkin olay karşısında ellerini ovuşturanlar bilsinler ki, bugün her ne kadar kalemimiz kırılmak istense de doğru, dürüst ve ilkeli haber anlayışımızla daha da güçlenerek gerçekleri yazmaya devam edeceğiz.”

DAHA FAZLA